Growing People / Growing Business

Job Mulighed

Project Manager i Jylland

Relesys_Internship_Open-Night.jpg

Vi er på udkig efter morgendagens talent inden for projektledelse og kommunikation - og her kommer du ind i billedet! 🏅🌟

Vores kundeporteføjle vokser hurtigt og vi søger lige nu en Project Manager, der primært skal tilknyttes vores jyske kunder. Du ville derfor skulle arbejde hjemmefra i Jylland og tage turen til vores kontor i Nordhavn (København) ca. en-to gange om ugen.

 

KOORDINATION OG PLANLÆGNING 🤝

Som Project Manager får du ansvar for at rådgive og guide vores kunder og sørge for, at vi altid leverer mere, end der er forventet. Du vil skulle koordinere og planlægge møder, præsentationer og workshops - både alene og med dine kolleger. Du får lov til at shine ved både løbende rådgivning, sparring og opfølgende møder med kunderne.

ON-BOARDING AF NYE KUNDER 🤩

Du skal planlægge og lede nye kunders 8 ugers on-boarding proces, således deres app ender med at være klar til launch og du i mellemtiden (og eftertiden) sørger for at opfylde deres behov, rådgive samt give vejledning #growingpeople/growingbusiness.

RÅDGIVNING OG FOLLOW-UPS 😎

Du skal konsultere kunden om budgetter, mulige løsninger, nyudvikling og implementeringsprocesser. Du ville skulle koordinere med designere og udviklere, så app’en tilpasses til kundens ønsker og behov – hertil skal der kommunikeres og aftales tidsrammer og estimater, så kunden altid kan holdes opdateret.

EGET INITIATIV OG TEAMSPIRIT 🥳

Du får rig mulighed for at bringe nye idéer på bordet og får ejerskab over alle dine projekter. Vis os dit talent og der er (næsten) ingen grænser for, hvad du må ;-)
Vores hold af engagerede, søde kolleger står altid klar med en hjælpende hånd og alle er med til at sørge for, at ’teamspirit’ altid er skyhøj!

 
match.png
 

Er vi et match? 🙏🏻

Vi leder efter dig, der vil tage del i Relesys’ Client Service Team, hvis fornemmeste opgave er at sørge for vores kunder, overholde deadlines og levere succesfulde projekter fra ende til anden. Du vil arbejde tæt sammen med både vores hold af udviklere, designere, projektkoordinatorer og sælgere.

Du er det perfekte match, hvis du kan sige ja til følgende:

✅ Jeg har solide kommunikationsevner og nyder at have kontakt med kunder.
✅ Jeg er tålmodig, holder altid hovedet koldt under pres og er struktureret.
✅ Jeg er en teamplayer og har samtidig en selvstændig og selvsikker approach – også selvom jeg ikke nødvendigvis kender alle svar til at starte med.
✅ Jeg vil altid levere de mest veludførte og kreative løsninger i samarbejde med mine kunder, så de kan få mere, end de forventer.
✅ Jeg er detaljeorienteret, initiativrig og holder altid mine aftaler og deadlines.

 

Just do it!

Vi håber, at vi har vakt din interesse - og vi glæder os allerede til at høre fra dig! 🏆
Vi sætter ekstra pris på kreativitet og at du tænker ud af boksen. Send dit CV og din ansøgning vores vej snarest muligt, bare klik på ’Ansøg nu’ knappen 🤩

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Project Manager Emilie Heeris: + 45 53 34 18 86.

Group 13.png